2020-2021 AKADEMİK YILINDA ÜNİVERSİTEMİZE YENİ KAYIT OLAN VE YURT BAŞVURUSUNDA BULUNAN ÖĞRENCİLERİMİZE DUYURULUR 02.11.2020

• * 2020-2021 Akademik  yılında Üniversitemize yeni kayıt olan ve 9 Eylül 2020 tarihine kadar “ODTÜ 2020 YKS VERİ GİRİŞİ PROGRAMI” aracılığı ile Yurt Başvurusunda bulunan öğrencilere  ait listelere aşağıdaki bağlantı linkinden size ait e-devlet şifrenizi  kullanarak ulaşabilirsiniz.

• * Bu aşamada e-devlet sistemi ile listelere ulaşamayan öğrencilerimiz ( "Bu sayfayi gönrütülemeye yetkiniz yoktur." uyarısını gören öğrencilerimiz ) ; belirtilen tarih aralığında yurt başvurusunda bulunmayan veya herhangi bir nedenle başvurusu sisteme aktarılamamış olan  öğrencilerdir. Bu durumdaki öğrencilerimiz  ile 2020-2021 Eğitim Yılında Üniversitemize Ek Yerleştirme ve Merkezi Yerleştirme    (yatay - dikey geçiş ) ile kayıt yaptıran öğrencilerimiz  11 Kasım 2020 Çarşamba günü  saat 16:30’  a kadar  Yurtlar Müdürlüğü resmi web sayfasında yer alan başvuru formunu doldurduktan sonra Yurtlar müdürlüğünün e-posta adresinden ( ym@metu.edu.tr )  öğrenci numaraları, ad soyadlarını da yazılı olarak ileterek başvurularını tamamlayabilirler. Sizlere e-postanızdan başvurunuz sisteme aktarılarak geri bildirimde bulunulacaktır.

• * E-devlet siteminde yayınlanan listeler; Kadın ve Erkek Öğrenci Listesi olarak alfabetik isim sıralı olup, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu gereği maskelenerek yayınlanmıştır. Listeler soyadlarına göre alfabetik olarak sıralanmış olup, yurt yerleştirilmesine yönelik puan ve sıralama içermemektedir. Listeler yalnızca yurt başvurularının sisteme aktarıldığı bilgisini içeren kontrol listeleridir.

• * 07 Eylül2020 tarih-10178 sayılı  Rektörlük  Genel Duyurusunda  “2020-2021 AKADEMİK YILI GÜZ DÖNEMİNDE  ÜNİVERSİTEMİZDE TÜM DERSLERİN UZAKTAN ÖĞRETİM YÖNTEMİYLE SÜRDÜRÜLECEĞİ”  ilan edilmiştir. Bu kararın içeriği ile bağlantılı olarak Üniversitemiz Yurtlarına Kayıt işlemlerine yüz yüze eğitime  geçilmesi ile ilgili alınacak karar sonrasında başlanacaktır. Üniversitemiz Rektörlüğü’nün yüz yüze eğitime geçilmesi kararı ve bu duruma bağlı  gelişmeler doğrultusunda  yurt puanı ve yurtlara kayıt hakkı ile ilgili sıralamaların yer aldığı listeler yurtlar.metu.edu.tr web adresimizden yayınlanacaktır. Bu nedenle gelişmelerle ilgili bilgi sahibi olmak için Web sayfamızı takip etmenizi önemle rica ederiz.

• * 11 Kasım 2020 tarihinden sonra yurt başvuru süreci sonlandırılacak olup; önümüzdeki süreçte ortaya çıkacak gelişmelerle ilgili duyurular yurtlar.metu.edu.tr web adresimizden yayınlanacaktır.

KADIN ÖĞRENCİ LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ

ERKEK ÖĞRENCİ LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ...