2021-2022 YKS KAYIT PROGRAMINDA BAŞVURU YAPAMAYAN ÖĞRENCİLERE EK SÜRE DUYURUSU

2021-2022 Eğitim Öğretim yılı YKS kayıt programından  yurt başvurusu yapan öğrencilerimizin listesi yayınlanmıştır.  Başvuru yapan öğrenciler  e-devlet şifresi ile giriş yaparak isimlerini kontrol edebilirler.E-devlet şifresiyle listeyi görüntüleyebilen öğrencilerin başvurusu var demektir. Listeye e-devlet şifresi ile giriş yapamayan öğrencilerimizin yurt başvurusu gerçekleşmemiş demektir. Tekrar yurt başvurusunda bulunmak isteyen öğrencilerimiz 15 Eylül saat 09.00’dan-19 Eylül saat 24.00’e kadar web sayfamızda bulunan Başvuru Formunu doldurup kaydetmeleri yeterlidir. Bu tarihten itibaren yurtlara başvuru alınmayacaktır.

6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu gereği listelerimizde maskeleme yöntemi uygulanmıştır.

Başvuru Listesi İçin TIKLAYINIZ...