KONTROLLÜ SOSYAL HAYATLA RİSKLERDEN KAÇINMA DÖNEMİNE GEÇİŞTE YURTLARLA İLGİLİ DUYURU; 31 MAYIS 2020

YURT ÖĞRENCİLERİNİN DİKKATİNE;

COVID-19 SALGINI İLE MÜCADELE KAPSAMINDA “ KONTROLLÜ SOSYAL HAYATLA RİSKLERDEN KAÇINMA” DÖNEMİNE GEÇİLMİŞ OLUP BU DÖNEMDE DE BİRDEN FAZLA ÖRENCİNİN AYNI MEKANDA BARINMA HİZMETİ ALMASININ OLUŞTURABİLECEĞİ RİSKLER GÖZ ÖNÜNDE TUTULARAK YURTLARIMIZDA BARINMA HİZMETİ VERMEYE BAŞLANAMAYACAKTIR.

YAZ DÖNEMİNDE PROGRAM DAHİLİNDE GERÇEKLEŞTİRİLECEK OLAN TADİLAT VE BAKIM ONARIM FAALİYETLERİ NEDENİYLE ÖĞRENCİLERİMİZİN YURT ODALARINDA BIRAKTIKLARI ÖZEL EŞYALARINI DA ALMALARI GEREKMEKTEDİR.

ÖĞRENCİLERİN YURTLARDA BULUNAN ÖZEL EŞYALARINI FİNAL SINAVLARININ BİTİMİ OLAN AŞAĞIDAKİ TAKVİM DOĞRULTUSUNDA  ALMALARI; BELİRTİLEN SON TARİHE KADAR ALINMAYAN EŞYALARDAN YÖNETİM OLARAK SORUMLULUK KABUL EDİLEMEYECEĞİNİ  ÖNEMLE DUYURURUZ.

TARİH                                  YURT ADI

27/28/29/30 HAZİRAN      1.-2.-3.-19.YURTLAR VE

ODTÜ GELİŞTİRME VAKFI KONUKEVİ

01/02/03/04 TEMMUZ      4.-5.-6.YURTLAR VE İSA DEMİRAY YURDU ,

ODTÜ-KENT GEÇİCİ KONUKEVİ

05/06/07/08 TEMMUZ      7.-8.YURTLAR, KONUKEVİ 2 VE

REFİKA AKSOY YURDU

09/10/11 TEMMUZ           9.YURT,OSMAN YAZICI KONUKEVİ,

KONUKEVİ 1, HIZIROĞLU KONUKEVİ

VE FAİKA DEMİRAY YURDU

YUKARIDA BELİRTİLEN TARİHLERDEN ÖNCE EŞYALARINI ALMAK İSTEYEN ÖĞRENCİLERİMİZ,  01-26 HAZİRAN 2020 TARİHLERİ ARASINDA  MESAİ SAATLERİ İÇERİSİNDE YURT YÖNETİMİNİ ÖNCEDEN BİLGİLENDİRMEK SURETİYLE ÖZEL EŞYALARINI ALMAK İÇİN GELEBİLİRLER.

YURTLARIMIZDA DAHA ÖNCE  DE UYGULAMASI OLAN EMANET EŞYA KABULÜ HİZMETİ 1 KOLİ İLE SINIRLI OLARAK  VERİLMEYE DEVAM EDİLECEKTİR.

ÖZEL EŞYALARINI ALMAK İÇİN GELEN ÖĞRENCİLERİMİZİN MASKE VE SOSYAL MESAFE KURALLARI KONUSUNDA GÖSTERECEKLERİ HASSASİYET İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDER, FİNAL DÖNEMİNİZDE BAŞARILAR DİLERİZ.