SEVGİLİ YURT ÖĞRENCİLERİMİZ; 31 MAYIS 2020

1 HAZİRAN 2020 TARİHİNDEN İTİBAREN ŞEHİRLERARASI SEYAHAT YASAKLARININ KALDIRILACAĞININ DUYURULMASI ÜZERİNE, SİZ ÖĞRENCİLERİMİZ VE EBEVEYNLERİNDEN YURTTAKİ ÖZEL EŞYALARIN ALINMASI YÖNÜNDE  ÇOK FAZLA TALEP GELMİŞTİR.

YOĞUN TALEP NEDENİ İLE “ KONTROLLÜ SOSYAL HAYATLA RİSKLERDEN KAÇINMA” DÖNEMİNE GEÇİLEN BU SÜREÇTE TALEBİN BİR PROGRAM DAHİLİNDE GERÇEKLEŞTİRİLMESİ UYGUN GÖRÜLMÜŞTÜR.

YURTLARDA DOLAPLARINIZDA KİLİT ALTINDA TUTULAN EŞYALARIN ALINMASI KONUSUNDA TERCİH SİZE BIRAKILMIŞ OLUP, ODA İÇİNDEKİ DİĞER EŞYALARIN  BELİRTİLEN SON TARİHE KADAR ALINMAMASI DURUMUNDA  YÖNETİM OLARAK SORUMLULUK KABUL EDİLEMEYECEKTİR.

AYRICA EŞYALARIN YURTTAN ALINMASI İÇİN SİZİN YAZILI TALEBİNİZLE VE RANDEVULU OLARAK; KİMLİK BİLGİLERİNİ VERDİĞİNİZ  KİŞİLERE DE TUTANAK KARŞILIĞINDA EŞYALARIN TESLİM EDİLMESİ HUSUSUNDA YURT YÖNETİMİ OLARAK YARDIMCI OLACAĞIMIZIN DA BİLİNMESİNİ İSTERİZ.