YURT ÖĞRENCİLERİNİN DİKKATİNE

COVID-19 salgınının yayılımının azaltılması amacıyla alınan tedbirler kapsamında 2019-2020 bahar dönemi sonuna kadar eğitime ara verilmesi nedeniyle;

*Yurtlarda eşyaları bulunan öğrencilerimizin eşyalarını alma zorunluluğu bulunmamakta olup, öğrenci eşyaları dolaplarında titizlikle muhafaza edilecektir. Öğrenci ve velilerden gelen çok sayıdaki talepler doğrultusunda eşyalarını almak isteyenler ise mesai günlerinde ve saatlerinde yurttan eşyalarını alabileceklerdir.

*Halen yurtta kalmakta olan öğrencilerimiz ise gerekçelerini yurt yönetimine bildirmek suretiyle kalmaya devam edecek olup, yurttan ayrılmayı düşünen öğrencilerin de gidecekleri tarih belli ise bu konuda da yurt yönetimini bilgilendirmeleri beklenmektedir. Tespit edilen sayıya göre öğrencilerimizin rahatlıkla kalabilecekleri sayıda yurt açık olacaktır.

Olağanüstü dönemden geçtiğimiz bu süreçte SAĞLİĞİMİZ KONUSUNDAKİ RİSKLERİ AZALTMAK için şu anda yurtlarda kalmakta olan tüm öğrencilerimizin ihtiyaçlarını kampüs içerisinde karşılamalarının önemini hatırlatmak isteriz.