YURTLARDAN ÖZEL EŞYALARINI ALMAK İSTEYEN ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE 11.09.2020

07 EYLÜL 2020 TARİH -10178 SAYILI  REKTÖRLÜK GENEL DUYURUSUNDA“2020-2021 AKADEMİK YILI GÜZ DÖNEMİNDE  ÜNİVERSİTEMİZDE TÜM DERSLERİN UZAKTAN ÖĞRETİM YÖNTEMİYLE SÜRDÜRÜLECEĞİ”  İLAN EDİLMİŞTİR. BU DUYURU SONRASI SİZ ÖĞRENCİLERİMİZDEN YURTTA KALMIŞ OLAN ÖZEL EŞYALARIN ALINMASI YÖNÜNDE  ÇOK FAZLA TALEP GELMİŞTİR.

YOĞUN TALEP NEDENİ İLE PANDEMİ DÖNEMİ KOŞULLARI GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURULARAK TALEBİN BİR PROGRAM DAHİLİNDE KARŞILANMASI DAHA UYGUN  BİR ÇÖZÜM OLARAK DEĞERLENDİRİLMİŞTİR.

İSTEYEN ÖĞRENCİLERİMİZ YURTLARDA BULUNAN ÖZEL EŞYALARINI 21 EYLÜL-23 EKİM 2020 TARİHLERİ ARASINDA PAZARTESİ-ÇARŞAMBA VE CUMA GÜNLERİ MESAİ SAATLERİ İÇERİSİNDE ALMALARI İÇİN GEREKLİ HAZIRLIKLAR YAPILACAKTIR. YURTLARIN  BİR ÇOĞUNUN KAPALI OLMASI NEDENİ İLE BU TARİHTEN SONRA EŞYA ALIMINA İMKAN OLAMAYACAĞINI ÖNEMLE BELİRTİRİZ.

21 EYLÜL-23 EKİM TARİHLERİ ARASINDA   EŞYALARINI ALMAK İSTEYEN ÖĞRENCİLERİMİZİN BELİRTİLEN E-POSTA ADRESİNDEN ÖNCEDEN  RANDEVU ALARAK; MESAİ SAATLERİ İÇERİSİNDE GELMELERİ GEREKMEKTEDİR. TEDBİRLER KAPSAMINDA AYNI SAATTE ÇOK FAZLA SAYIDA ÖĞRENCİNİN YURTTAN EŞYA ALMALARI SAĞLIK ÖNLEMLERİ KAPSAMINDA MÜMKÜN OLAMAYACAKTIR.

AYRICA EŞYALARIN YURTTAN ALINMASI İÇİN SİZİN YAZILI TALEBİNİZLE VE RANDEVULU OLARAK; KİMLİK BİLGİLERİNİ VERDİĞİNİZ  KİŞİLERE DE TUTANAK KARŞILIĞINDA EŞYALARIN TESLİM EDİLMESİ HUSUSUNDA YURT YÖNETİMİ OLARAK YARDIMCI OLACAĞIMIZIN DA BİLİNMESİNİ İSTERİZ.

YURT ADI                                               RANDEVU İÇİN  E-POSTA ADRESİ

1. YURT

Refika Aksoy Yurdu

yurt18@metu.edu.tr

yurt19@metu.edu.tr

EŞYALARIN MÜMKÜN OLAN EN KISA SÜREDE TOPLANARAK YURDUN EN HIZLI ŞEKİLDE TERK EDİLMESİ SİZİN, AYNI GÜN RANDEVUSU OLAN DİĞER ÖĞRENCİLERİMİZİN VE YURT GÖREVLİLERİNİN SAĞLIKLARINI KORUMAK İÇİN  ALINAN ÖNLEMLER KAPSAMINDA OLDUKÇA ÖNEMLİDİR.

ÖZEL EŞYALARINI ALMAK İÇİN GELEN ÖĞRENCİLERİMİZİN MASKE VE SOSYAL MESAFE KURALLARI KONUSUNDA GÖSTERECEKLERİ HASSASİYET VE YURTTA KALABALIK GRUPLARLA HAREKET ETMEYECEKLERİ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDER, YURT YÖNETİMİ İLE İŞBİRLİĞİ İÇERİSİNDE BU SÜRECİ SORUNSUZ ATLATMAYI TEMENNİ EDERİZ.

SAĞLIKLI GÜNLER DİLEĞİMİZLE

NOT: EŞYA ALMAK İÇİN GELECEK ÖĞRENCİLERİMİZİN ODA VE DOLAP ANAHTARLARINI  YANLARINDA TAŞIMALARINI ÖNEMLE RİCA EDERİZ.